Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vessies Administratie, Belasting & Advies

Informatie

Werken in de cloud

Indien gewenst kan een boekhouding online en vanaf afstand worden gevoerd. Wij zijn namelijk een groot voorstander van werken in de "Cloud". Dat is ook de reden dat we voornamelijk gebruik maken van de volgende (online) software:

Twinfield - Online boekhoudsoftware

Nextens - Online belastingaangiftesoftware

Dizzy-data - Online scansoftware

Trifact365 - Online scansoftware

Outlook365 - Online e-mail, contacten en bestanden

Salariszaken - Online salarisadministratie

Nmbrs - Online salarisadministratie

 

Privacy

Wij vinden het verantwoord omgaan met persoonsgegevens erg belangrijk en voldoen daarom ook graag aan de eisen die hiervoor worden gesteld door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan zie hiervoor bijgevoegde privacyverklaring

 

Erkent RB-kantoor

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.
Ons kantoor heeft een erkenning als RB-kantoor. Dit betekent dat de eindverantwoordelijkheid voor de fiscale afdeling in handen is van een RB. Zo weet u zeker dat uw belangen optimaal behartigd worden. De RB, daar begint elk fiscaal antwoord mee.